Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

BRYGNINGSMETODER

brygningsmetoder

Her har vi samlet forskellige brygningsmetoder, så du kan udforske og udvide din kaffehorisont.

01pour over & filter

Når man manuelt brygger med filter kan man få en meget klar kop kaffe med en delikat og ren smag. Det er ikke det store udstyr der skal investeres i, og selvom vi vil anbefale at hælde vandet fra en kedel med svanehals…

02stempelkande

Når man brygger på stempelkande, får kaffen lov til at være i kontakt med vandet længere, og derfor får man et rigtig godt udtræk af kaffens aroma og smag. De fleste kaffer gør sig godt i stempelkande. En ulempe ved stempelkanden er det grove filter…

03cupping

Cupping er en måde at smage på kaffe på, som anvendes ved de internationale kaffesmagninger rundt om i verden. Så hvad enten der smages på kaffe i Brasilien, Kenya eller Danmark er metoden den samme…

04espresso

Den rette formalingsgrad og bryggeudstyr (maskine) giver udslag når du laver espresso. Er kaffen for groft malet, render kaffen for hurtig igennem og bliver tynd. Er den modsat malet for fin, kan der frembringes bitterhed og syrlighed som kaffen…

05mokkakande

Med brygning på en mokkakande vil man finde lidt af samme intensitet som vi kender fra espresso. Dog uden espressoens velkendte crema, der kommer når kaffen brygges under højt tryk. Kaffen vil også se mere grumset ud end almindelig…

06filtermaskine

Når du skal brygge kaffe på en filtermaskine, får du ikke nødvendigvis en kedelig kop kaffe. Men nogle små tricks og den rigtige formaling kan en filtermaskine frembringe en velsmagende kop kaffe. Ved filterbryg er det desuden vigtigt…

07aeropress

Med en Aeropress kan du brygge en enkel kop kaffe af gangen. Bryggeprocessen med Aeropress minder en del om stempel, men til Aeropress benyttes der dog et filter. Filteret giver en langt renere kop kaffe en stempelkanden gør, men kaffen…

00xxx

00xxx